subota, 17. prosinca 2016.

Odličan izbor motornih ulja za sve vrste automobila

Nudimo Vam odličan izbor kvalitetnih motornih ulja. Sve viši standardi i nove tehnologije postavljaju izazove pred proizvođače motornih ulja. Mi imamo ponudu koja zadovoljava sve potrebe tržišta.
Osim široke ponude motornih ulja i različitih kvaliteta, sve više ljudi najviše obraća pažnju samo na cijenu što je velika greška, jer kod biranja motornog ulja najbitnija je kvaliteta koja naravno košta.
Nudimo motorna ulja visoke kvalitete, jasno deklariranih tehničkih specifikacija.
Motorna ulja su visoke kvalitete, standarda proizvodnje i jasno označenih tehničkih specifikacija. Odaberite odgovarajuće ulje za vaš automobil, ili motocikl. Ponuda obuhvaća sve potrebe tržišta osobnih automobila i motocikala.
Za odličan rad motora s unutarnjim sagorijevanjem od presudne je važnosti kvaliteta motornog ulja
Za dobro podmazivanje svih pokretnih dijelova, te na kraju za dulji vijek trajanja motora, odaberite kvalitetno motorno ulje. API i ACEA certifikati su najbolji pokazatelji kvalitete motornog ulja. Na vlasniku je samo da odabere motorno ulje odgovarajuće gradacije - opisanu u priručniku vozila.
Viskoznost motornog ulja ima najveći utjecaj na kvalitetan rad motora. Za siguran start motora kroz sve mjesece u godini, različite vremenske uvjete i promjene vanjske temperature pravilan odabir multigradnog motornog ulja je presudan. Vlasnici posebnih vozila, sportskih i prerađenih automobila, koji se voze sezonski mogu izabrati neko kvalitetno monogradno motorno ulje.
U svakom slučaju kvaliteta neka Vam bude na prvom mjestu. Ukažite nam povjerenje i budite jedan od mnogih zadovoljnih kupaca koji su se odlučili za naše proizvode.

Korištenjem kvalitetnog motornog ulja Vi ste zapravo produljili vijek trajanja motora u vozilu
Pokretni dijelovi izloženi su jakim silama površinskog trenja, ekstremno visokim temperaturama i ostalim faktorima. Sve negativne faktore, koji djeluju loše na motor, želimo anulirati uz pomoć motornog ulja. Ulje, osim što podmazuje, ima važnu ulogu u pravilnom odvođenju topline sa površina najbližih komori za izgaranje. U samoj unutrašnjosti konstrukcije motora, gdje ne želimo druge tekućine za hlađenje, nastupa motorno ulje. Jedina formula koja ima mogućnost da istodobno podmazuje pokretne dijelove i sa njih odvodi toplinu prema vanjskim dijelovima motora je, pogađate – motorno ulje.
Odaberite odgovarajuće motorno ulje, koje po svojim tehničkih specifikacijama zadovoljava zahtjevima motora u Vašem vozilu.