utorak, 28. kolovoza 2018.

Da li je iznajmljivanje kombija dobra opcija za putovanja?

U današnje moderno doba putovanja su postala stalni faktor u našim životima, bilo da je riječ o poslovnim putovanjima ili privatnim. Obitelji imaju sve veći broj članova, sve je više prtljage i često se organiziraju zajednička putovanja u grupama. Vrlo jednostavno rješenje za ovako zahtjevnije mnogobrojne korisnike je suradnja sa tvrtkom za iznajmljivanje kombija.

Osim što možete unajmiti kombi predviđen za desetak putnika, također možete unajmiti i kombi predviđen za prijevoz velikog tereta. Korist od ovoga će najbolje razumjeti vlasnici malih automobila koji više puta moraju voziti stvari koje bi se mogle prevesti u jednoj turi.

Iznajmljivanje kombija



Iznajmljivanje kombija: zgodno rješenje za velike grupe

Nekoliko kolega sa posla ima recimo želju posjetiti Rim sa svojim suprugama. Takvo zajedničko putovanje značilo bi putovati sa barem dva vozila. Iznajmljivanje kombija je idealno rješenje za ovakav problem. Putnički kombi sa mnogo sjedala omogućit će im zajedničko putovanje i opušteniju vožnju. Ukoliko se vozač umori od vožnje, ne treba niti stati jer će ga zamijeniti drugi putnik koji se do tada odmarao.

Kada putujete sa više osobnih vozila to nije moguće jer svi vozači moraju stati na odmor.
Ovo donosi znatnu uštedu i na benzinu i cestarini pa tako reći time otplatiti najam kombija kojim svi skupa putujete.

U slučajevima najma putničkih kombija vrlo je često riječ o modelima sličnim monovolumenima  pa vaš kombi zapravo izgleda kao odlični veći auto sa mnogo sjedala.

Unajmljivanje kombija za prijevoz tereta je nužnost

Ovo je jedna od onih stavki koje ne možete izbjeći nekoliko puta tijekom života. Selidbe, preuređenja, odvoz stvari u vikendicu ili apartman na moru – sve su ovo primjeri slučajeva kada vam je unajmljivanje kombija nužnost.


Iznajmljivanjem kombija se bavi veliki broj rent-a-car tvrtki i sve imaju velik broj kombija u ponudi.
S obzirom na vaše zahtjeve i financijske preference, možete birati iz šarolikog spektra vozila različitih marki. Uvijek je dobro proučiti više različitih kompanija za iznajmljivanje kombija  (ima ogroman izbor tvrtki za iznajmljivanje kombija online), jer se cijene mogu jako razlikovati.

Također morate obratiti pozornost na duljinu najma jer obično se dogodi da par dana najma više znači i manju cijenu, a vi ne morate biti u žurbi i brizi hoćete li stići vratiti vozilo na vrijeme.