četvrtak, 12. veljače 2015.

Gumeni ili tekstilni auto tepisi?

Kupnja automobila uvijek je iznova uzbudljivo iskustvo jer se radi o većoj investiciji. Danas život bez automobila ne možemo ni zamisliti i sigurno ne postoji nitko tko se barem jedanput nije provozao u limenom ljubimcu. Prije svake kupnje automobila provjerite dodatnu opremu automobila, odnosno njegovu osnovnu opremu.

Ako su auto tepisi nekada bili stvar luksuza, danas više nije tako. Većina proizvođača automobila ima već serijski ugrađene tekstilne auto tepihe koji savršeno odgovaraju unutrašnjosti automobila.

Auto tepisi su iznimno praktični

Često se u automobilu nalaze tekstilni auto tepisi, iako se sve više koriste i gumeni. Odabir auto tepiha u velikoj mjeri ovisi o tome u koju svrhu će se koristiti. Svatko izabere one tepihe koji mu najviše odgovaraju. Prije kupnje morate znati kakva je površina gdje će se tepih koristiti. Preporučujemo da prije kupnje provjerite odgovaraju li tepisi modelu vašega automobila. Neki su prikladni za više vrsta automobila istovremeno, dok su drugi potpuno prilagođeni određenom modelu automobila, odnosno marki.

Auto tepisi i cijena


Cijene auto tepiha su različite. Zavise od veličine i materijala od kojega su izrađeni, a i od robne marke. Najbolje je da kupite originalne auto tepihe koji će sigurno potpuno odgovarati unutrašnjosti automobila. Važno je znati da također auto tepisi ne mogu potpuno zaštititi unutrašnjosti automobila, nego ćete ga zaštititi redovitim čišćenjem te očuvanim tepisima. Tepisi se mogu nalaziti ispod nogu vozača i putnika, a često i u prtljažniku automobila. Ne radi se samo o održavanju čistoće u automobilu, nego i o zaštiti unutrašnjosti vozila. Zato je važno da uvijek izaberete kvalitetnog proizvođača.

Ako vas zanimaju gumeni tepisi za auto, pročitajte najnoviju objavu.